A Stylish new Chapter

Na alle hectiek de afgelopen dagen, heb ik eindelijk weer wat tijd om bezig te gaan met nieuwe artikeltjes. Mijn vakantie bestond vooral uit gezellige dagen en avonden met vrienden en familie waardoor er niet heel veel tijd over was voor het schrijven van artikeltjes.

 Afgelopen donderdag was het uiteinde van tweeduizendvijftien. Ik vierde dit s’avonds met 2 vrienden, Julian, mijn zusje, mijn ouder en hun vriendengroep. S’nachts werden we met z’n vieren naar Julian gebracht waar we de nacht zouden doorbrengen met de rest van onze vriendengroep.
We zijn doorgegaan tot in de vroege uurtjes (ik lag rond half 8 op bed), en hebben uiteindelijk niet zo veel slaap gehad. Gelukkig was het wel enorm gezellig, dus dan maakt het weinige slaap en de veelste grote kater niet zo veel uit.
Mijn outfit die ik voor deze leuke avond/nacht had uitgekozen bestond uit een short van de primark, die ik over een lichtzwarte panty had aangetrokken met lange kniekousen omdat ik een enorme koukleun ben. Ik droeg een shirtje van een onbekend winkeltje in Deventer en een jasje van Ebay. De schoenen die ik aanhad waren mijn adidas superstars, die echt enorm lekker zitten !

Ik heb me dus goed vermaakt het laatste gedeelte van 2015 en het eerste gedeelte van 2016.
Hoe was jou oud & nieuw ?
Liefs Naomi