Into the woods

Het is de laatste tijd erg koud buiten, gelukkig viel dat vorige week nog mee, waardoor ik een aantal leuke outfitfoto’s heb kunnen maken zonder jas.
Gokje dat dit de 1na laatste keer is voor dit jaar dat ik mijn outfit buiten kan fotograferen. De laatste outfit zonder jas droeg ik afgelopen weekend en deze outfit komt volgende week online 😉

 

Ik droeg een rokje van de h&m, deze heb ik een poosje terug gekocht in Groningen. Ik ben verliefd op de streepjes ! De schoenen die ik draag komen van een tweedehandswinkel (aka mijn ware liefde)
Verder had ik een off-shoulder shirtje van de Primark aan, en het vest heb ik even een dagje van mams gestolen.
Aangezien ik eigenlijk een middagje het bos in ging om bezig te zijn voor tekenen, maar ik eerst zo’n 200 foto’s moest maken, ben ik toch nog even bezig geweest aan mijn tekeningen.
Mijn horloge komt van ebay, en de ring heb ik in een winkeltje in het dorp gekocht.

p.s.

Op dit moment zit ik in het zonnige Kroatië voor een weekje, en daarom komen er deze week geen artikeltjes online. Afgelopen week stond in het teken van het plannen van dit weekje weg en de laatste dingen regelen voor school, dus ook helaas afgelopen week geen artikeltjes online gekomen.
Wel heb ik enorm veel leuke ideeën en ben ik van plan om extreem veel foto’s te maken hier (het is hier prachtig !) dus vanaf volgende week ga ik weer druk aan de slag!

Baal jij ook zo erg van dit koude weer ?
Liefs Naomi