Rood en Herfst

Outfit Herfst

 

Een week vrij, niks op de planning en heerlijk herfst weer. Al een hele poos geleden was het herfstvakantie. Wat een fijne vakantiedag was dit, na een hectische en enorm drukke start van dit schooljaar waar ik begon aan een nieuwe opleiding, had ik voor het eerst een weekje rust.

Outfit Herfst
Normaal plan ik dan mijn hele vakantie vol met afspraken, dagjes weg, drankjes drinken met vriendinnen en feestjes. Maar nu was ik toe aan rust. Even rust creëren in mijn hoofd en me klaarstomen voor de volgende periode tot aan kerst, die nog veel drukker zou worden. Op 1 van mijn vrije dagen maakte ik een boswandeling, het weer was heerlijk en de herfst is altijd het fijnste seizoen om te wandelen. Ik nam mijn camera mee en schoot wat foto’s van mijn outfit die ik die dag droeg.

Outfit Herfst
Outfit Herfst

Ik droeg een jurkje die ik bestelde bij Ebay voor een tientje, een paar fishnet panty’s, suede laarzen die ik kocht bij de winkel Max Outlet in Emmen en sieraden die ik bestelde bij Aliexpress. Een hele goedkope outfit dus, maar ik ben er echt dol op. Het jurkje zit echt heerlijk en de laarzen zijn echt favoriet in de herfst en winter.

Outfit Herfst
Outfit Herfst
Outfit Herfst
Outfit HerfstLiefs Naomi