Wishlist Outfits Esprit

Ik heb mijn examens erop zitten, de vakantie is begonnen, het weer begint iets mooier te worden en ik verlang naar zwoele zomerdagen met mooie outfits.

Ik heb de laatste tijd veel van mijn zomerkleding weggedaan en ben dan ook toe aan wat nieuwe leuke outfits. Online shoppen was voor mij het perfecte antwoord. Nadat ik een aantal shops was afgegaan maar niks kon vinden waar ik echt verliefd op werd, kwam ik terecht op de website van Esprit. Tegen eigenlijk al mijn verwachtingen in vond ik hier zoveel leuke dingen!

Ik stelde drie outfits samen die ik echt geweldig vind. Bij deze dus mijn wishlist van de Esprit!

Outfit 1outfit 1

Link Shirt – Link Jumpsuit – Link Hakken – Link Hoed – Link Ketting – Link Armbandjes – Link Ringen

Totale prijs: € 238,93

Ik ben zo verliefd op deze outfit, vooral de jumpsuit en de hakken hebben mijn hartje veroverd! Ook het off-shoulder shirt vind ik echt te gek! Het is een simpele outfit, en met deze leuke sieraden en een hoed maakt het deze outfit helemaal af.

Outfit 2outfit 2

Link Shirt – Link Rok – Link Hakken – Link Tas – Link Bril – Link Armband – Link Oorbellen

Totale prijs: €268,84

Ook outfit 2 vind ik prachtig. De website had zoveel keuze, maar deze maxi rok in het licht roze was toch wel 1 van de dingen die ik het mooist vond, gecombineerd met dit shirt lijkt me zo leuk. Deze schoenen staan al zolang op mijn wishlist, en nu heb ik de perfecte variant gevonden! Ook het tasje vond ik te lief om niet op mijn wishlist te zetten. Om de outfit af te maken vond ik een leuke zonnebril en mooie bijpassende sieraden!

Outfit 3outfit 3

Link Shirt – Link Rok – Link Schoenen – Link Tas – Link Horloge – Link Armband – Link Ringen

Totale prijs: € 349,84

Oh, en dan outfit 3. Ook weer zulke pareltjes! Ik vind zulke rokjes echt heel tof maar kon nergens echt een leuke vinden, maar toevallig hadden ze hem bij Esprit in precies het juiste model en kleur. Ik ben ook gevallen voor het simpele vetershirtje en de rugtas. Ook deze outfit heb ik gecombineerd met een aantal gave sieraden, waaronder een superleuk horloge. En dan als laatste, de schoentjes, wauw. Alleen de kleur al, prachtig. Het model is zo lieflijk, deze schoenen zou ik erg graag aan mijn collectie willen toevoegen !

De Esprit dus, een winkel waarvan ik nooit had verwacht dat ze zulke leuke kleding, schoenen en accessoires zouden hebben. Ik vind de nieuwe collectie echt helemaal geweldig en zou denk ik nog wel 5 andere outfits samen kunnen stellen! Ik ben zeker van plan om vaker de (web)shop van Esprit te bezoeken en een aantal kledingstukken te bestellen. Persoonlijk vind ik de prijs niet heel erg goedkoop, maar daarentegen verwacht ik wel dat de kwaliteit erg goed zal zijn. Om een volledige outfit te kunnen kopen zou ik waarschijnlijk even een poosje moeten sparen, maar dat is het wat mij betreft wel waard!

Liefs Naomi