Favoriete zwart-wit kiekjes

“Photography is an art of observation. It’s about finding something interesting in an ordinary place. It has little to do with the things you see and everything to do with how you see them. – Elliot Erwitt”

Het liefste zou ik al mijn dagen besteden aan het fotograferen van lieve mensen, schattige dieren, mooie gebouwen en alle andere dingen in deze wereld. Helaas zijn er andere dingen die voor gaan (school) (iel), en besteed ik mijn meeste vrije tijd aan huiswerk, leren of even relaxen met vrienden.
Toch probeer ik minimaal 1 keer in de week wat tijd te maken om wat foto’s te schieten. Deze foto’s zet ik dan op mijn laptop en daarna worrdt er meestal niks meer mee gedaan. De mooiste foto’s bewerk ik nog wel, en komen op mijn blog of op instagram te staan. Maar de overige 70 procent van de foto’s blijven achter in een mapje genaamd; Overige kiekjes. Best wel zonde, want tussen deze foto’s zitten ook een aantal pronkstukjes, en die ga ik vandaag in het zonnetje zetten. Ze zijn allemaal zwart-wit omdat ik zwart-wit foto’s nou eenmaal erg mooi vind (sorry not sorry).

 

Welke foto is jou favoriet?
Liefs Naomi