September in plaatjes.

September is niet mijn favoriete maand van het jaar, ik houd niet zo van koude en natte dagen waarbij ik kletsnat op school aankom en lange saaie lessen moet gaan volgen in mijn doorweekte kleding.
Toch heb ik ook een boel leuke dingen gedaan in September.
Zo heb ik onder andere warme koppen thee op koude dagen gedronken, een feestje gepland, avondjes uit geweest, en een nieuwe sport geprobeerd.

Ik heb gezellig een avondje op dit boefje mogen passen. We hebben samen een spelletje gespeeld en televisie gekeken.
Het feest van het jaar is gepland hoor (!). Omdat Julian & ik bijna een jaar samen zijn wouden we een feestje geven, en laat het nou net Halloween zijn op de datum dat we een jaar samen zijn. Tijd voor een Halloweenfeest dus! Ook vier ik meteen mijn 18e (!!) verjaardag deze avond. Extra leuk feitje; iedereen moet verkleed komen (verkleedfeestjeeee).
Op een avondje alleen thuis hebben mijn zusje, Julian en ik k3 zoekt k3 gekeken en er een gezellige avond van gemaakt (hier was misschien een heel klein beetje alcohol bij betrokken).
Nog een avondje uit de dag erna, waarom ook niet. We zijn maar 1 keer jong toch πŸ˜‰
We zijn met een aantal vrienden naar een kroegje in de buurt gegaan en hebben de hele avond en nacht staan dansen.
Ik vond mijn agenda van de hema toch niet zo heel erg handig, dus ben ik mijn eigen gaan maken. Ik ben best trots geworden op het resultaat.
Nadat iedereen al zo’n 3 weken de nieuwe snapchat update had, kon ik hem nu eindelijk op updaten. Dit leverde natuurlijk een boel leuke en vreemde selfies op.
Met gym mochten we paardrijden. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar ik vond het echt heel leuk om te doen!
Omdat Julian en ik nu dus bijna een jaar samen zijn, zijn we nog even romantisch samen uit eten geweest bij een wereldrestaurant bij ons in de buurt.
En als laatste, deze prachtige selfie van mij en een vriendin op school. Kun je nagaan hoe leuk ik school vind…
Hoe was jouw September ?Β 
Liefs Naomi