over mij

 

Hoi! Ik ben Naomi, een 19 jarige puber met een enorme liefde voor mijn camera, mijn blog, boeken, kunst en series( en nog 200 andere dingen).

Ik ben niet zo goed in keuze’s maken wat betreft mijn hobby’s en mijn blog. Zo vind ik het heerlijk om outfit artikeltjes te plaatsen, maar ook om iets te schrijven over mijn leven, creatieve projectjes of om een lekker recept te delen.

Op het moment ben ik gestopt met het studeren aan de pabo in Zwolle, ik zat in het eerste jaar en dat was wel behoorlijk knokken maar helaas heb ik na lang twijfelen toch besloten om met deze opleiding te stoppen omdat het toch niet was wat ik graag wou.  Ik heb hierdoor dan misschien niet altijd even veel tijd om leuke artikelen te schrijven, maar ik doe wel erg mijn best.

Ik was van plan om na het behalen van havo-diplma te gaan reizen, helaas is dit niet doorgegaan en ben ik begonnen aan een andere uitdaging. Studeren aan de pabo in Zwolle, ook dit is dus nu verleden tijd. Aankomend jaar ga ik beginnen aan de studie Pedagogisch Management Kinderopvang, wederom ga ik dit doen in Zwolle, aan het Windesheim. Hier zou ik nog graag mijn eigen plekje in een tof kamertje willen hebben zodat ik op mijn gemak deze prachtige stad kan verkennen.

Verder heb ik een beetje een obsessie met concerten, avondjes uit, cactussen(ja, echt waar), tweedehands winkeltjes en het ontdekken van nieuwe hotspots.

Mijn blog staat dan ook in het teken van alles wat ik leuk vind en waar ik gelukkig van wordt en is daarom enorm divers.

Heb je verder nog vragen over mij of mijn blog dan mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Dit kan je doen via mijn mail; info@naomidekker.com , maar je mag me ook gerust benaderen via social media of een reactie achterlaten onder 1 (of meer) van mijn artikelen.
Ik sta open voor samenwerkingen met leuke bedrijven 🙂

Ik hoop dat je geniet van mijn kleine stukje internet.

Liefs Naomi.

Social Media
 BloglovinFacebook Instagram Pinterest Email