Bloggen is niet gezellig?

Ik snap niet wat je zo leuk vindt aan bloggen”, “Je zit maar alleen verhaaltjes te typen op je laptop”, “Waarom ga je geen dingen doen met andere mensen”, “Bloggen is toch enorm eenzaam?” et cetera, et cetera, et cetera.
Ik krijg vaak zulke opmerkingen naar me toe geslingerd door mensen die niet snappen wat er zo leuk aan is. Mensen gaan er vaak al snel van uit dat wanneer je blogt je geen normaal sociaal leven leidt. Dit is dus (zoals bijna elke blogger wel weet) totaal niet zo, ik leer juist zoveel leuke, lieve en gezellige mensen kennen door het bloggen.

Zo heb ik een aantal superleuke meiden leren kennen online, en zitten we nu gezamenlijk in een groepswhatsapp. Het is niet alleen erg gezellig, maar het is ook nog eens enorm leerzaam en handig.
We wisselen leuke blogs uit, geven elkaar tips, helpen elkaar en we zijn van plan om binnenkort met elkaar af te spreken.
Nu  kan ik het niet laten om deze leuke meiden even voor te stellen;
Angela – Angelaah23
De schrijfster van deze blog, angelaah23 , ben ik Angela .
Ik ben momenteel 16 jaar, ik kom uit het noorden van Nederland.
Mijn tijd gaat vaak op in tekenen, schrijven en experimenteren met make up en nagellak ,
naast school en mijn vriend natuurlijk!
Ik hou er ook van om mooie foto’s te maken van bijvoorbeeld de natuur,
of een dagje in de natuur te zijn.
Ik blog nu al 2 jaar ongeveer, ik begon in 2011-2013 en
ik heb een stop gehad tot 13 juli 2015.
Toen ik besloot dat ik het toch wel erg miste en weer wou beginnen.
Lisanne – Selfmade pictures
Ik ben Lisanne .
Ik ben een meisje van 18 jaartjes.
Ik hou veel van foto’s maken. En probeer door deze blog mijn schrijfvaardigheid ook te verbeteren.
Ik schrijf hier over van alles wat op dat moment in mij opkomt,
Eerst wou ik hier alleen foto’s maken vandaar de naam selfmadepictures ook.
Maar ik kwam er al snel achter dat ik het niet leuk vond om daar alleen over te vertellen.
Ik probeer elke maandag wat te uploaden.

 

 

 

Ik ben Celine en ben 16 jaar. Ik zit nu in 4vwo en blog met veel plezier op The Beautyboulevard. Ik dans al vanaf mijn 4de ballet en doe nu aan ballet, spitzen en modern. Ik hou al van jongs af aan van mode en make-up en ben dan ook super blij met The Beautyboulevard. Ik ben een echte lipstick addict, ik heb nu 10 MAC lipsticks en dat wil ik zeker nog meer uitbreiden. Ik heb natuurlijk niet alleen maar MAC lipsticks, ik heb onder ander Loreal, Essence, Catrice, Etos en nog meer veel. Ik denk dat iedereen me wel kenmerkt over mijn groot aantal lipsticks, oeps.
The Beautyboulevard is een beauty, lifestyle en fashion blog met een persoonlijke touch. Ik blog nu meer dan een jaar op The Beautyboulevard en ik wil nog steeds veel verbeteren. Uiteindelijk wil ik (wat denk ik elke blogger wil) uitgroeien tot een groot beauty blog, die meiden kan helpen met verschillende problemen. Niet alleen beauty gerelateerde problemen, maar ook persoonlijke.

 

 
Anique –

 

Anique blogde samen met Celine op The Beautyboulevard, maar is helaas gestopt. Wel zit ze nog gezellig in de groep.

 

 
Melissa – Rockin Heels

 

Rockin’ Heels is een blog over Fashion waarbij ik mijn passie deel over stijl en laatste trends. Ik probeer mijn looks romantisch/lief te houden met hier en daar een beetje pittigheid erin.
Mijn naam is Melissa en ik woon in Culemborg. Ik woon samen met mijn vriend, onze 3 katten en 4 cavia’s.
Ik ben deze blog begonnen in 2013 aangezien ik zoveel van schoenen hield en met name hakken. Ik vind dat hakken een vrouw mooi en sexy maken in elke manier dan ook. Zonder natuurlijk ook hoor, maar hakken zijn het mooist bij je looks. 😉 Naast dat wou ik mijn passie delen over schoenen, kleding en verhalen over mijn persoonlijke leven. Ik mag misschien niet een expert zijn wanneer het komt tot fashion, maar ik kan wel laten zien hoe ik mijn fashionstijl rock met jullie.
Nicole – Beautyliefde
Hi! Ik ben dus Nicole. De trotse eigenaresse van beautyliefde.nl. Ik ben een bijna altijd vrolijk, 19 jarig, blond meisje dat geboren is op 25 september in 1996 in het prachtige Brabantse plaatsje Roosendaal. Ik ben een rechten student aan de Juridische Hogeschool. Naast mijn liefde voor dieren, zo ook mijn eigen, heb ik een voorliefde voor geiten en Disney. Als de tijd er buiten school even is heb ik drie grote hobby’s. Zoals elk meisje ben ik verzot van shoppen, je zou me koopziek kunnen noemen, maar ook van beauty en schrijven. Alle drie gecombineerd is mijn grootste hobby, mijn blog dus.

 

 

 

Mijn naam is Lisa van der Linden en ben geboren op 17 november 1994 in Zoetermeer, waar ik nog steeds woon. In september 2013 ben ik begonnen aan de studie Journalistiek in Utrecht. Mijn passie is schrijven en fotograferen. Met dat laatste ben ik in 2015 mij verder gaan ontwikkelen door een minor fotojournalistiek en beeldredactie te gaan doen. Schrijven is voor mij een manier van mijn hoofd leegmaken en tot rust komen. Ik haal er veel voldoening uit en heb veel plezier met het schrijven van artikelen.
Liesbeth – Lispiration
Leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Liesbeth en the girl achter deze blog. Ik ben 16 jaar en woon in Nederland. Verder zit ik in het 1e jaar van mijn opleiding ‘verkoopspecialist’ met mijn altijd (oké, bijna altijd) leuke klas. Ook ben ik soms lekker eigenwijs en prettig gestoord wat maakt dat mensen me wel eens nakijken met blik op hun gezicht van ‘heb je alles nog wel op een rijtje?’ en dan denk ik ‘whatever’ en loop vrolijk door. Mijn favoriete bezigheid is gezellig shoppen met vriendinnen en natuurlijk bloggen. Verder ben ik dol op foto’s maken, ben ik verslaafd aan chocola en mag je me ’s nachts wakker maken voor een bord met watermeloen. Daarnaast ben ik echt dol op WeHeartIt en Pinterest, mijn beste vrienden voor inspiratieloze dagen.

 

We zijn dus echt een gezellige groep meiden !
Denk jij nou, dat lijkt me ook wel leuk ?
Er is nog genoeg plek, en we vinden het enorm gezellig als er nieuwe mensen bij komen.
Reageer dan even onder dit artikeltje of stuur mij even een mailtje (naomidekkerr@gmail.com), en misschien hoor jij binnenkort ook wel bij deze gezellige groep.

 

Liefs Naomi