De doorgeefbox!

DSC_0219-Hersteld kopieOp Dalinka’s blog Placefuly zag ik een oproepje voorbij komen voor een doorgeefbox. Ik werd nieuwschierig en besloot me aan te melden.

Het idee is als volgt; Dalinka deed een aantal beautyproducten die ze niet meer gebruikte of die niet haar smaak waren in een doos en deze werd opgestuurd naar 1 van de meiden die zich hadden aangemeld. Vervolgens kon diegene een aantal beautyproducten uit de doos halen, maar moesten er ook weer wat eigen spulletjes bij in worden gedaan. Hierna werd de doorgeefbox weer naar de volgende opgestuurd.

Een superleuk idee om met alle beautyproducten die je zelf eigenlijk nooit gebruikt, een ander blij mee te maken! Ik was erg enthousiast en vorige week was het dan ook mijn beurt. DSC_0050 kopie

De doorgeefbox zat bomvol met make-up, bodylotions en andere beautyproducten.

Ik koos uiteindelijk 15(!) producten uit, en dit was nog niet eens 1/4e van wat er allemaal in zat.

 

DSC_0052 kopie

Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat er zoveel spulletjes bij zouden zitten die ik graag zou willen hebben!

Als eerste koos ik voor een lipgloss, 3 lipsticks, een face primer, een nagellakje en lash powder.

Toevallig was ik nog op zoek naar een lipstick met een nude kleur, en guess what? 2 lipsticks hebben een nude-kleur en 1 is lichtroze! Dit zijn hele mooie kleuren voor de zomer en ik kon ze niet laten liggen.

De lipgloss heeft een hele mooie donkerroze kleur die eigenlijk bij alles mooi staat.

Omdat ik niet zo’n hele erge makeup kenner ben had ik nog nooit van een face primer en lash powder gehoord. Ik was te niewschierig om ze in de doos te laten liggen en daarom heb ik ze gehouden. En ik ben er erg tevreden over! De face primer gebruik ik dagelijks en is echt een heel fijn product, en de lash powder is heel leuk om te gebruiken wanneer ik een feestje heb.

DSC_0055 kopie

Verder heb ik 3 oogschaduw paletjes uitgekozen, en 2 normale oogschaduws. Ook heb ik nog een wenkbrauw setje en een lipconditioner met een roze kleurtje uit de doos gehaald.

Helaas kwam er 1 oogschaduwpaletje kapot aan, maar desondanks heb ik hem toch gehouden en momenteel is hij ook al weer gerepareerd.

DSC_0051 kopie

Natuurlijk heb ik de doorgeefbox ook weer goed aangevuld, met wel 22 producten !

Al deze producten gebruik ik nou eenmaal nooit meer, terwijl ze nog hartstikke goed zijn.

Ook heb ik er nog heel wat testertjes bij in gedaan.

DSC_0056 kopie

Ik heb er een setje doucheproducten in gedaan, een foundation met een te donkere kleur voor mijn huid en een rode lippenstift.

Verder heb ik er een blush in gedaan die voor mij net een iets te roze kleur heeft en een hele voorraad nagellak die anders de prullenbak in waren verdwenen.DSC_0057 kopie

Al met al ben ik heel erg tevreden over de doorgeefbox. Het was het zeker waard om mee te doen, en de volgende keer meld ik me sowieso weer aan.

Ik raad het iedereen aan om zich ook aan te melden bij de volgende editie, want het is nou eenmaal gewoon heel erg leuk om mee te doen en om anderen blij te kunnen maken met jou makeup en daar zelf ook nog eens wat leuks aan over te houden.

Liefs Naomi