Enorm veel veranderingen

En ja, mijn laatste artikel was zo’n 3 maanden geleden. Oeps!

Nu heb ik niet stilgezeten al deze tijd, maar had ik het juist hartstikke druk. Mijn hoofd was een grote chaos en ik wist, of misschien wel weet, niet hoe ik dat allemaal weer goed en netjes geordend krijg.

Ten eerste heb ik het enorm druk gehad met mijn studie, waar ik besloten heb om mee te stoppen. Het stoppen met de opleiding waarvan ik dacht 150% zeker te zijn dat dat hetgene was wat ik echt wou worden later was lastig. De studie beviel me enorm goed, de stage en praktijkopdrachten vond ik 3 keer niks. Dit heeft mij doen besluiten om te stoppen met de pabo. Hierbij verliet ik niet alleen de opleiding, maar ook een hele prettige school en de meest leuke klasgenoten. Dit viel mij erg zwaar. (Maar donderdag ben ik uit eten geweest met deze prachtige mensen en bezochten we ook nog even een feestje!)

Na mijn besluit om te stoppen met de opleiding, kreeg ik ook goed nieuws. Ik was aangenomen bij Animatiewerk! Dit is de meest toffe organisatie om te werken ooit. Na een druk maar enorm leuk trainingsweekend gehad te hebben, kreeg ik een week later te horen dat ik was aangenomen! Hoe leuk was dat!

Ondertussen ben ik net terug van mijn 2e werkperiode, en geniet ik elke werkdag met volle teugen. Zo stond ik met Hemelvaart al ergens in Friesland op de camping, en stond ik afgelopen Pinksterweekend ergens in Brabant te werken. Ik vind het heerlijk om op deze manier met kinderen te werken en tevens zijn alle collega’s en werkgevers supertof! Werken is een groot feest en (bijna) alles kan en mag.

Nu ik gestopt ben met mijn opleiding moet ik opzoek naar een nieuwe. Na veel zoeken kwam ik uit bij de opleiding Docent en Beeldende Kunst. Dit leek me enorm leuk, en daarom meldde ik me aan voor het toelatingsexamen op de Artez in Zwolle. Na een gezellige maar erg drukke en lange dag kreeg ik helaas toch te horen dat ik niet was aangenomen op deze school, ik had niet genoeg ervaring en er werd gedacht dat ik niet gelukkig zou worden daar op school. Weer een tegenslag dus. Momenteel heb ik me ook hier wel weer overheen kunnen zetten, mede doordat ik die avond meteen doormoest naar de camping en het toen veelste druk had om hierover na te denken en verdrietig hierover te zijn.
Arm met vaas

Wat ik nu wil gaan studeren weet ik nog niet, de opleidingen Toerisme & Vrijetijdsmanagement en Pedagogisch Management Kinderopvang spreken me heel erg aan, maar ik heb hier nog geen keuze in gemaakt.

Al met al ben ik dus druk bezig geweest al deze tijd, en heb ik mijn site even links laten liggen. Maar het blijft toch wel kriebelen om te schrijven en te fotograferen, dus hier zit ik weer. Achter mijn (nieuwe!!) laptop een artikeltje te typen die hopelijk het begin is van vele artikelen die weer mogen komen!

 

Liefs Naomi