Het was een feestje bij het concert van Imagine Dragons |Persoonlijk

Snapchat-3563554420845993707 kopiëren

5 Februari begon als een normale vrijdag, gewoon naar school en saaie lessen volgen. Totdat de klok half 12 sloeg. Ik sprong uit mijn stoel en rende (bijna dan) naar buiten. De avond waar ik al maanden naar uitkeek was aangebroken, we gaan naar het concert van Imagine Dragons ! Julian stond al op mij te wachten. We liepen naar het station en stapten op de trein richting Zwolle. Vanaf Zwolle ging de reis verder naar Almere, waar we besloten een tussenstop te maken zodat ik even langs de Primark kon en we konden lunchen. Rond half 4 ging de reis verder naar Amsterdam. We liepen wat rond door Amsterdam op zoek naar een leuk plekje om te dineren. Natuurlijk was alles veelste duur waardoor we uiteindelijk terecht kwamen bij de Burger King met een Burnt Caramel Latte van de Starbucks in mijn handen. Na ons luxe diner liepen we richting het Ziggo Dome waar we een half uurtje stonden te wachten. Julian besloot onze zak snoep uit te delen aan andere concertgangers aangezien het snoep toch niet mee naar binnen mocht.

DSC_01512 kopiëren

Om half 7 was het tijd om naar binnen te gaan, ik moest tegen de tijd enorm nodig plassen dus we renden bijna naar binnen toe hahah. Onze jassen opgehangen en tassen opgeborgen liepen we de zaal binnen waar we wat vrienden tegenkwamen. Na een half uur gezellig gekletst te hebben (Julian biechtte op dat hij eigenlijk Imagine Dragons helemaal niet zo goed kende, maar het gewoon leuk vind om met mij naar een concert te gaan) begon het voorprogramma. Sunset Sons stond op het programma, een voor ons onbekende band. Tegen onze verwachtingen in was de band erg goed en hebben we genoten van het voorprogramma. Ondertussen waren we op de vierde rij recht voor het podium komen te staan, waarvandaan we een geweldig uitzicht hadden.

20160205_212037 kopiëren

En toen begon het, Imagine Dragons. Met veel gejuich en geschreeuw kwamen de mannen het podium op en begonnen ze met het nummer Shots. Iedereen ging uit zijn plaat. Er werden een boel toffe nummers gespeeld en ik heb heel hard staan meezingen, springen en schreeuwen. 1 van de mooiste momenten van het concert vond ik toch wel de cover van Forever Young en de toespraak die er bij werd gehouden door zanger Dan Reynolds. Na al het feesten moesten Julian en ik helaas een kwartier eerder het concert verlaten om onze trein te kunnen halen terug naar huis. Toch hebben we het enorm naar ons zin gehad. (Julian vertelde dat hij nu toch echt wel fan is geworden en hij het heel erg tof vond (yaay)) Rond half 2 kwamen we weer aan op het station waarna ik naar huis ben gegaan en ik heerlijk de hele nacht heb geslapen als een roosje.

DSC_0151b2 kopiëren

De setlist;

 1. Shots
 2. Trouble
 3. It’s Time
 4. Forever Young
 5. Amsterdam
 6. Roots
 7. Hopeless Opus
 8. Polaroid
 9. Guitar Solo
 10. I’m So Sorry
 11. Gold
 12. Bass Solo
 13. Bleeding Out
 14. Second Chances
 15. Friction
 16. Demons
 17. Drum Solo
 18. On Top Of The World
 19. I Bet My Life
 20. Radioactive
 21. The Fall
 22. Dream

Het was een hele gave avond die ik niet snel ga vergeten. Als Imagine Dragons nog eens terug komt naar Nederland ga ik zeker weer heen (en Julian ook). Maar voor nu verheug ik me eerst op de concerten van Marina & the Diamond en The 1975 die eraan staan te komen ! (Misschien ben ik een beetje verslaafd aan concerten) (sorry not sorry).

Ga jij wel eens naar een concert ?

Liefs Naomi