Ik ben een klein beetje wanhopig en ben jullie hulp nodig !

 
Ik heb wel honderd ideeën in mijn hoofd zitten, wil het liefst hele dagen besteden aan fotograferen en artikeltjes schrijven, en heb zin om heel Bloglovin en Instagram af te struinen op zoek naar de leukste artikels en foto’s. Maar het enige waar ik momenteel bezig mee moet zijn is school. Toetsweek is nog maar net voorbij, maar het examenjaar gaat gewoon door. Momenteel staan er op de planning nog 2 boekverslagen (waar ik de boeken nog van moet lezen), een m.o. over 2 engelse boeken die ik al gelezen heb, een enorm werkstuk voor geschiedenis, een stapel huiswerk en als kers op de taart ook nog een profielwerkstuk die bijna af moet zijn.
Over dat laatste gesproken.
Zouden jullie onze enquete willen invullen ? Het gaat over Drenthe in verhouding tot de rest van Nederland. Je hoeft heus niet in Drenthe te wonen om de enquete te kunnen maken, we willen juist graag wat meningen vanuit de rest van Nederland zien.
De link van de enquete: klik hier
Alvast heel erg bedankt voor het invullen ! (jullie zijn schatjes) (heel veel liefde voor jullie)
Zodra deze week hopelijk ons profielwerkstuk af is, valt er een enorme last van onze schouders, en heb ik waarschijnlijk weer wat meer tijd voor het uitwerken van de honderd leuke ideeën die ik in mijn hoofd heb zitten.
Eigenlijk houd ik er helemaal niet van om zo’n soort artikeltje te plaatsen, maar voor deze ene keer maak ik een uitzondering.
Liefs Naomi