Ik nam een permanent inktkunstwerkje op mijn lichaam

“Een tatoeage is een versiering van het lichaam met onder de opperhuid aangebrachte inkt. De term tatoeage komt waarschijnlijk van het Tahitiaanse woord tatu, dat streep of vlek betekent.”

Na dagenlang twijfelen legde ik het plaatje met een kleine tattoo voor de neus van mijn zusje, en zei enorm enthousiast; “Kijk, zullen we dit nemen ?!”
Mijn zusje keek eens naar het plaatje, dacht eventjes na en zei toen: “Als paps en mams het goed vinden ! “

Heel stoer liepen wij naar onze ouders en stelden we ons idee aan hun voor, vol verwachting hoopten we dat ze er mee instemden aangezien ze jarenlang hebben gezegd dat we geen tatoeage mochten totdat we het huis uit waren. Maar tot onze verbazing stemden ze beide toe.
Een week later stonden we dan met z’n drieën in de tattooshop, we maakten een afspraak en we konden toevallig een week later al terecht.
Een week later was dan de dag, we kwamen binnen, vulden een aantal papiertjes in en mochten gaan liggen op de stoel. De pijn van het met een naald inkt in mijn lichaam spuiten viel echt heel erg mee, en binnen drie kwartier stonden mijn zusje en ik trots weer buiten. Met een tatoeage.
Onze tatoeage is precies hetzelfde, en staat voor de band die we hebben als zussen. We kunnen het niet altijd even goed met elkaar vinden, maar uiteindelijk houden we enorm veel van elkaar.
 
 
Heb jij een tatoeage?
Liefs Naomi