Marina and the Diamonds

DSC_0708 kopieHet was weer zover, het tweede concert van 2016. Wat een poos geleden was dit concert al, ondanks dat ik het zo tof vond(ondanks een aantal tegenvallers) heb ik er nog niks over geschreven. Bij deze dan.

Vrijdag 26 februari stapte ik samen met twee vrienden op trein richting Den Haag. Paard van Troje was onze eindbestemming.

We vertrokken rond half 12 zodat we rond 1 uur in Den Haag zouden aankomen.Alles verliep volledig naar wens, de sfeer onderweg was enorm gezellig en we hadden er zin in. Mijn stem was een beetje schor omdat ik een beetje verkouden was, maar dat hield me niet tegen om voluit te kletsen.DSC_0690 kopie

Eenmaal aangekomen bij Paard van Troje stond er nog maar een hele korte rij, dus besloten we om gezellig aan te sluiten en met de andere wachtende een praatje te gaan maken. De rij werd steeds langer, de mensen steeds leuker, de gesprekken steeds gezelliger en mijn stem steeds minder. Rond half 3 werden er early entree bandjes uitgedeeld zodat er geen opstoppingen kwamen wanneer de deuren opengingen. Hierna wisten wij zeker dat we als eerste naar binnen kwamen en daardoor konden we gerust onze plek in de rij even verlaten om naar et toilet te gaan en eten te halen. Om half 5 was mijn stem behoorlijk schor en mijn keel begon steeds meer pijn te doen, dus besloten we om keeltabletten te halen, die uiteindelijk niet hielpen. Tegen 5 uur stonden we met een groep van zo’n 12 personen en besloten we om Mc-Donald’s te halen. Half 7 gingen de deuren open en mochten we naar binnen, omdat we early entree bandjes hadden konden we rustig naar de kluisjes en alvast merchandise kopen.DSC_0740 kopie

PollyAnna was het voorprogramma, en god, wat een lief meisje en wat een mooie stem. De hele zaal genoot van het mooie voorprogramma. PollyAnna is zeker een aanrader!DSC_0628 kopie

Marina kwam na dit mooie voorprogramma het podium oplopen met een spectaculaire outfit aan.

Ze gaf een geweldig optreden, inclusief de gaafste outfits en tofste nummers.DSC_0800 kopie

Het volledige concert heb ik staan dansen en springen . Volop werd er genoten en wat mij betreft had het concert nog wel langer mogen duren. Helaas was na het tweede nummer mijn stem volledig weg en kon ik niet meer meezingen, dat meezingen was nog niet eens zo erg,  maar doordat het daar best wel benauwd was kreeg ik enorm veel last van mijn keel en kreeg ik moeite met normaal adem halen. Ik heb even rustig aan gedaan en na een kwartiertje ging het al weer een stuk beter, ik wou niet eerder weggaan en ben ook wel blij dat ik gewoon gebleven ben. Ook al ben ik wat rustiger gaan dansen en springen, toch heb ik wel genoten. Marina heeft zo’n mooie stem en kan prachtig zingen, en dan kan ze ook nog eens de hele zaal op de kop zetten. Ik heb een geweldige dag gehad.

DSC_0722 kopie

Toen ik thuiskwam was ik wel gesloopt, ik had toen al zo’n 3 uur niks meer gezegd omdat het enorm veel pijn deed om te praten en dit putte me zo uit dat ik meteen in slaap ben gevallen toen ik thuis kwam.

Ik, en mijn vrienden, gaan zeker naar haar concert als ze weer in Nederland komt, en dit raad ik iedereen aan om te doen!