Alle stress spoelde ik van me af in het welnessresort Thermen Bussloo

croppedfocusedimage750410-osmaans-carroussel-3

Een dagje volledig ontspannen, daar was ik aan toe. Afgelopen week ben ik naar Thermen Bussloo geweest en dit was mijn allereerste ervaring in een wellnesscentrum. Ik kan je vertellen dat ik het heerlijk vond en de hele dag heb genoten. Samen met mijn moeder en zusje besloten we een dag te ontspannen en dit begon al toen we het gebouw instapten. Een prachtige hal waar het personeel enorm vriendelijk is. We werden geholpen en alles werd even uitgelegd voordat we door mochten lopen richting de sauna’s. We kleedden ons om en liepen het saunaplein op, hier waren enorm veel sauna’s en we besloten ze allemaal uit te proberen.

croppedfocusedimage730410-carroussel-saltarium1

Al snel kwam ik erachter dat sauna’s boven de 80 graden niet mijn ding zijn en ik na een minuut het daar al niet meer kan volhouden, deze vielen dus voor mij af. Mijn moeder en zusje vonden de stoomsauna’s niet zo prettig dus ook die vielen voor ons af. Maar de rozensauna, valo bad sauna en de infraroodsauna met ligbanken vielen wel heel erg in de smaak. Mijn persoonlijke favoriet was het Saltarium die ik echt heel erg rustgevend vond. Ook waren we erg enthousiast over het osmaanse badhuis, waar je je volledig kon scrubben wat onze huid super zacht maakte.Tussen de sauna’s door namen we af en toe plaats in een whirlpool, het zwembad of bij een voetenbad.

 

Tijdens lunchtijd kochten we een club sandwich met een smoothie in het  restaurant, wat erg goed smaakte. Nadat we ongeveer alle sauna’s, zwembaden en whirlpools hadden gehad besloten we weer om richting huis aan te gaan. We waren alle drie behoorlijk gesloopt maar wel voldaan van de thermen.

Wil jij nou ook graag een dag volledig relaxen? Momenteel heeft Thermen Bussloo hele fijne sauna acties!

Wij vonden het een echte aanrader en hebben een heerlijke dag gehad samen.

Liefs Naomi.

Dit bericht is een samenwerking met Thermen Bussloo.