Wanneer alles even tegenzit

DSC_0209-Hersteld kopieVoor het eerst in een maand even rust, of dat dacht ik, want eigenlijk zit mijn hoofd nog vol met opdrachten, verslagen en tentamens die gemaakt moeten worden. 

Het is druk, druk in mijn hoofd, druk om mij heen, gewoon heel erg druk. Ik ben druk met mijn studie bezig, waarbij de opdrachten, tentamens en verslagen me om de oren vliegen. Wanneer ik even niet bezig ben met mijn studie ben ik op zoek naar een kamertje in Zwolle. En ook op de momenten dat ik daar niet druk mee bezig ben heb ik wel andere dingen te doen. Verjaardagen, weekendjes weg of andere afspraken staan overal in mijn agenda gekrast.

Tijd om leuke artikeltjes te schrijven heb ik haast niet, terwijl ik dat zo leuk vind om te doen. Daarom heb ik besloten om mijn leven om te gooien. Ik ga gezonder en gelukkiger leven. Nu klinkt dit als een heel slecht voornemen voor 2017 maar voor mij is het erg belangrijk.DSC_0257-Hersteld kopie

Ik merk dat ik de afgelopen tijd niet lekker in mijn vel zit, en dat is overal aan te zien. Ik ben vergeetachtig, ik ben doodmoe als ik om 4 uur s’middags thuiskom van een dagje stage of school, ik heb het te druk met van alles en nog wat, ik haal de deadlines van projecten bijna niet en ik kan op de meest vreemde momenten in huilen uitbarsten zonder reden. Als klap op de vuurpijl lag mijn website er ook nog eens zo’n 2 weken uit zonder echte reden wat me behoorlijk geïrriteerd maakte. Hier moet dus verandering in komen.

Ik ga beginnen met gezonder en gelukkiger leven. Dit ga ik doen door weer te beginnen met sporten. hier ben ik mee gestopt toen ik het te druk met school kreeg, maar ik wil dit toch graag weer oppakken. Ik ga gezonder eten, dit bekent dat ik niet elke middag of avond met een zak chips of koekjes op schoot zit en dat ik in de ochtend goed ga ontbijten aangezien ik dat nog wel eens oversla. Ook ga ik een duidelijkere planning maken met al mijn afspraken, deadlines en vrije tijd. Zo weet ik precies wat ik wanneer moet doen en houd ik hopelijk meer tijd over om leuke artikeltjes te kunnen schrijven. Als laatste wil ik alle mooie en leuke dingen om me heen meer gaan waarderen, zo hoop ik toch een stuk gelukkiger te worden.

Om dit alles te bereiken moet ik hard aan de slag, want ik ben er nog lang niet. Toch ga ik er met veel goede moed aan beginnen en hoop ik een gezonder en gelukkiger leven te krijgen. Alles zit momenteel niet echt mee, maar door deze aanpassingen in mijn leven hoop ik dat ik hier binnenkort weer heel anders tegenaan kijk!

 

Liefs Naomi