De leukste receptenboekjes

dsc_0495-kopieHet plan is om binnen een aantal maanden het huis uit te gaan, ik wil op kamers in Zwolle. Niet omdat ik het thuis niet fijn heb, maar omdat ik 2 keer dagelijks meer dan een uur moet reizen. Ik ben dus al een poosje bezig met het verzamelen van potten en pannen, servies en glazen, en al het andere wat ik kan gebruiken. Nu heb ik van het bedrijf Matchboox iets heel leuks ontvangen! 4 receptenboekjes.

dsc_0499-kopie

Receptenboekjes speciaal voor studenten. Ze zijn enorm klein (en schattig!) en passen daarom in het kleinste keukentje. Ik vind het ideaal.

De boekjes bevatten leuke, gemakkelijke receptjes en er staan prachtige foto’s bij. De boekjes zaten verpakt in een groter doosje, en daarin zaten de boekjes in een kleiner doosje. In het kleinere doosje zit een luciferdoosje en wanneer je deze openschuift komt het receptenboekje te voorschijn. Zo kun je ze alle 4 netjes bij elkaar houden, of de boekjes apart meenemen zonder dat ze beschadigen. De boekjes zijn als het ware opgevouwen en je vouwt ze daarom uit elkaar om de recepten te kunnen lezen.dsc_0497-kopie Er zijn 4 varianten: studentenvoer avond recepten, studentenvoer lunch recepten, studentenvoer ontbijt recepten en studentenvoer snack recepten. Ik ben dol op alle recepten die in de boekjes staan, ze zijn heel simpel te bereiden en het ziet er allemaal erg lekker uit. De recepten zijn ook nog eens gezond en komen van de blog Studentenvoer.dsc_0502-kopie dsc_0508-kopie

Ik raad de receptenboekjes van Matchboox zeker aan! Ze zijn makkelijk op te bergen, ze zien er erg leuk uit en ze bevatten super lekkere recepten! Je betaald voor de doos met receptenboekjes €24,95.

Misschien leuk als kerstcadeautje?

Liefs Naomi