Boeken Shoplog

Sinds een paar maanden ben ik echt dol op boeken, en dan vooral op het kopen van boeken.
Ik kocht in de afgelopen 3 maanden ongeveer 25 boeken (oeps).
Ik heb de boeken nog lang niet allemaal gelezen natuurlijk, maar ik ben al een behoorlijk stuk op weg.

Ik vind lezen van boeken al leuk sinds ik kon lezen eigenlijk, ik heb altijd al boeken gelezen zo ver ik me kan herinneren.
De laatste jaren was mijn enthiousiasme om te lezen een beetje verdwenen, het enige wat ik nog las was lesstof uit mijn schoolboeken en verplichte boeken voor boekverslagen.
Totdat ik afgelopen schooljaar aan het einde van het jaar een boekverslag moest houden over 2 engelse boeken. De keuze van de boeken was helemaal van jezelf, het boek moest aan een aantal eisen voldoen, maar verder maakte het echt helemaal niks uit, Ik heb toen op bol.com 3 engelse boeken besteld voor 25 euro. 2 hiervan heb ik gelezen, en ik vond dit toen zo ontspannend en leuk dat mijn boekenverslaving een beetje is komen opdagen.
Ik begon ook nederlandse boeken te lezen, en herinnerde me hoe fijn ik het altijd vond om te lezen.
Bij elke tweedehands winkel die ik binnenstapte liep ik meteen naar de boeken, opzoek naar de beste koopjes en leukste boeken. Vooral nederlandse thrillers spraken me erg aan, en hier heb ik dus ook behoorlijk wat van gekocht.
Behalve alle tweedehands winkeltjes ging ik ook marktplaats en facebook afstruinen naar mooie boeken.
Zo heb ik binnen 3 maanden een kleine boekenkast bij elkaar verzameld.
Als eerst kocht ik deze 2 engelse Harry Potter boeken. In de vakantie heb ik samen met mijn vriend alle Harry Potter films nog eens bekeken, en omdat ik dat toch wel heel erg leuk vond heb ik deze 2 boeken aangeschaft. Ik heb nog nooit een Harry Potter boek gelezen, dus ik moet er binnenkort toch echt maar aan geloven.
Aangezien ik heel erg van thrillers houd, was ik dan ook verkocht toen ik deze boeken op marktplaats zag staan voor 8 euro. Ik heb meteen een afspraak gemaakt om ze op te komen halen. Ik ben nu begonnen in het boek Zomertijd en ik vind hem dan ook geweldig tot nu toe, binnenkort (als ik het boek uitheb) zal hier dan ook een review over komen.

 

Ook in dit boek ben ik al begonnen, hij leest wat lastig weg, maar is wel erg mooi. Het verhaal is waargebeurd dus dat maakt het extra gaaf,
Deze 3 boeken vond ik bij een tweedehands winkeltje in de buurt en ik mocht ze meenemen voor 6 euro totaal. Zo’n kansje laat ik niet voorbij gaan. Het zijn alle drie thrillers en ik kan niet wachten om in deze boeken te beginnen.
Op de rommelmarkt van de buurtvereniging van mijn vriend waar ik een paar weken terug heb geholpen waren aan het einde van de dag nog erg veel boeken over, ik koos er een aantal uit die ik mee naar huis heb genomen.
De onderste 2 boeken zijn in het engels, de andere 2 zijn (verrassend) nederlandse thrillers.
Vorige week kreeg ik een berichtje met de vraag of ik belang had bij deze leuke boekjes.
‘Ja duh !’ was mijn antwoord. Ik heb een ware liefde voor de serie van the Vampire Diaries, en aangezien ik nu in seizoen 6 zit, wat tot nu het laatste seizoen is dat online staat, kan ik binnenkort aan deze boeken beginnen. Ik heb de boeken helemaal gratis gekregen, echt superlief !
Deze boeken zou ik eigenlijk niet zo snel uitgekozen hebben, maar toch spraken ze me heel erg aan. Ze kostten een euro per stuk, dus heb ik ze een kansje gegeven en meegenomen naar huis.
De bovenstaande 5 boeken, en de onderstaande 3 boeken kon ik ophalen voor 12 euro, ook dit was een koopje. Ik wou al een poosje ‘Haar naam was Sarah’ lezen en nu kan dat dus.
Huh, alweer Harry Potter ? Ja, alweer Harry Potter, maar nu de nederlandse versie.
Ik heb deze boeken niet alleen voor mezelf gekocht, maar ook voor mijn zusje en moeder omdat ik weet dat hun ze ook graag zouden willen lezen in het nederlands.
Zo, dat was dus mijn mini boekenkast.
Ik kan niet wachten om ze allemaal te lezen!
Koop jij vaak boeken? en heb je nog echte aanraders ? 
Liefs Naomi