Don’t give up on something you like to do !

Een paar maanden geleden heb ik mijn blog een beetje opgegeven en verwaarloosd. Dit heb ik niet gedaan omdat ik het niet meer leuk vond, maar omdat ik druk bezig was met het leren voor proefwerken, en daarna druk bezig was met het hebben van een geweldige vakantie. Maar nu de vakantie (helaas) weer voorbij is, en ik al weer 2 weken naar school ben geweest, ga ik het bloggen weer volledig oppakken.

 Ik heb het toch wel een beetje gemist. Ookal bestaat mijn blog nog niet zo lang, toch ben ik al behoorlijk verslaafd eraan geraakt! Ik ben de afgelopen weken al bezig geweest met het uiterlijk van mijn blog, waarbij ik de naam heb veranderd naar Basic Space (!!!) Dit spreekt mij veel meer aan, en het is een stuk gemakkelijker te onthouden. Ook heb ik de layout een beetje aangepast, en is er een nieuwe pagina bijgekomen, namelijk ‘Bucketlist’. Het spreekt eigenlijk wel voor zich, hier heb ik mijn bucketlist staan. Elke keer als ik 1 van de dingen van mijn lijst gehaald heb, dan streep ik het af, en probeer ik er een artikel over te schrijven.
Vanaf vandaag ga ik dus weer lekker druk bezig met bloggen en probeer ik minstens elke dinsdag, donderdag & zaterdag een artikel online te zetten!
Veel plezier met het lezen op mijn blogje !

 

Liefs Naomi