Mijn liefde voor geurkaarsjes

 

Het is koud buiten, de zon is al een poosje geleden onder gegaan en ik zit op bed en schrijf verhaaltjes over alles wat in me opkomt. De enige lamp in mijn kamer is veelste fel waardoor ik die heb uitgelaten, en in plaats van deze felle lamp heb ik op mijn nachtkastje een heerlijk ruikende geurkaars staan die precies genoeg licht geeft om mijn kamer een gezellig sfeertje te geven. Ik geniet van deze momenten, van het zachte licht, de lekkere geur die mijn kamer doorgaat en van de verhaaltjes die ik schrijf vanuit mijn bed. Dit is 1 van zo’n verhaaltje.

Zoals je kunt lezen houd ik van geurkaarsjes ! I <3 them !
Het begon allemaal zo’n 3 maanden geleden, ik stond in de rij bij de Primark en naast me stonden een aantal geurkaarsjes en natuurlijk kon ik het niet laten om er even aan te ruiken. 1 van de kaarsen rook zo geweldig lekker dat ik hem wel mee naar huis moest nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Eenmaal thuis kon ik er maar geen genoeg van krijgen, en ik vond het eigenlijk ook wel een beetje zonde om mijn heerlijk ruikende kaars meteen op te branden. Dus toen ik in een winkeltje bij ons in het dorp was en zag dat ze geurkaarsjes verkochten, heb ik er nog maar 1 lekker ruikende meegenomen. En mijn liefde voor geurkaarsjes was ontstaan. Het is soms zelfs zo erg dat ik in elke winkel waar ik kom waar ze geurkaarsjes hebben ik ze stuk voor stuk wil ruiken en ze het liefst allemaal mee wil nemen. Ik moet me dan ook vaak inhouden.
Vandaag laat ik jullie mijn beginnende collectie lekker ruikende kaarsjes zien!
 Als eerste de kaars waar het allemaal mee begon. De White Tea & Peony kaars van de Primark. Deze kaars ruikt echt heerlijk en heeft ervoor gezorgd dat mijn liefde voor deze kaarsjes aanwakkerde.
Behalve dat hij zo lekker ruikt, vind ik dat het glaasje waar de kaars inzit ook erg mooi is!
Als tweede wil ik dit lekkere vanille kaarsje aan jullie laten zien, ik vind de geur van vanille erg lekker en toen ik dit kaarsje tegenkwam bij de Action kon ik hem niet laten staan. En de prijs was ook lekker laag, dat is altijd een voordeel 😉
De kaars oogt wel wat goedkoop, maar wat wil je voor de prijs? De kwaliteit daarentegen is wel erg goed.
Deze kaars heb ik gekocht bij een winkeltje bij ons in het dorp, hij ruikt heel lekker zoet !
De verpakking is niet zo geweldig, een simpel stickertje op de voorkant en het glaasje heeft een soort folie in de vorm van de bloem. Niet een erg luxe uitstraling, maar de geur is wel lekker dus dan maakt de verpakking niet zo veel uit.
Last but not least, deze erg grote kaars die lekker lang meegaat. Ook deze kocht ik bij ons in het dorp, vandaar de alweer niet luxe uitstraling. Toch ruikt hij geweldig!
Deze kaars heb ik vaak aan als ik bezig ben met huiswerk, hij is lekker zoet en rustgevend.
Dit waren mijn eerste 4 geurkaarsen, en ik ben er van overtuigd dat er nog heel wat meer bij mijn verzameling gaan bijkomen.
Mijn vriend vindt er trouwens helemaal niks aan, hij vindt alleen de vanille nog wel lekker ruiken. Verder noemt hij geurkaarsen troep. (Nou en bedankt!!)
Toch blijf ik lekker mijn kaarsen branden als hij op bezoek is, want ik vind ze wel heerlijk !
Wat vind jij van geurkaarsen ?
 
Liefs