Random | Ebay favorites

Als het om Ebay gaat ben ik een echte verslaafde, in de afgelopen 2 jaar heb ik een grote verzameling van superleuke spulletjes opgebouwd.
Wie houdt er nou niet van leuke kleding, sieraden en spullen, en al helemaal als het spotgoedkoop is.
Ik probeer me eigenlijk in te houden op Ebay, omdat ik gewoon geneigd ben om half de website leeg te kopen.
Ik heb een aantal van mijn favoriete Ebayspulletjes op een rijtje gezet vandaag!


Te beginnen met deze heerlijke lipsticks, het is een echte trend onder vele Ebaykopers. De lipstick droogt op en blijft hierdoor bij mij de hele dag goed zitten. Ik heb hem nu in 3 verschillende  kleuren, maar er is een grote kans dat binnenkort die verzameling wordt uitgebreid met nog een paar gave kleurtjes! De lipsticks zijn bij verschillende verkopers te koop, en ze kosten tussen de 1 & 3 dollar.

 

1 van mijn favoriete shirts in mijn gehele kledingkast is toch wel deze blauw-wit gestreepte. Hij zit perfect en kostte ongeveer 5 dollar.

 

Een andere favoriet is toch echt wel mijn zwarte skaterskirt, hij is eigenlijk net iets te kort, waardoor ik hem niet highwaisted kan dragen, maar ik ben er toch ontzettend blij mee. Ik heb het rokje ook in het lichtroze, en beide kostten ze 4 dollar.

Mijn donkerrode kanten jurkje heb ik eigenlijk niet zo vaak aan, maar ik vind hem zelf wel heel erg leuk ! Hij kostte 13 dollar, en hij zit prima.

Een ander jurkje dat ik op Ebay heb gekocht is deze grijze, hij is lekker dik en zit als gegoten. Ik heb 8 dollar voor het jurkje betaald.

Een simpel wit shirtje is altijd goed, maar toen ik deze binnenkreeg en hem aantrok zat hij veel beter dan ik had verwacht, het shirtje was een heel ander model dan op de foto, maar eigenlijk pakte dit dus heel goed uit ! Ik heb 5 dollar voor het shirtje betaald.

Mijn favoriete rokje ! Ik vond hem gewoon te schattig om niet te bestellen. Ik moest hem hebben !  Toen het rokje binnenkwam zat er een vreemd wit broekje in het rokje, waardoor het rokje totaal niet mooi viel, ik heb het broekje er dus uit geknipt, en het rokje zit nu geweldig! Zodra het weer mooi weer is, staat er een outfit te wachten met dit rokje.

 

 

Ik heb mijn zwarte bralette ook via Ebay gekocht, en hij zit echt als gegoten, er zit vulling in, en de maat past goed. Ik heb hier 5 dollar voor betaald.

Horloges zijn ook zo spotgoedkoop op Ebay, en je hebt de leukste varianten ! Ik heb deze 3 gekocht voor ongeveer 3 dollar per stuk, er is een grote kans dat ze het misschien maar 4 maanden volhouden voordat ze kapot gaan, maar voor 3 dollar bestel ik ze dan gewoon opnieuw !

Net als horloges zijn de sieraden ook supergoedkoop, zo ook deze ringen, ze waren allemaal rond de 1 of 2 dollar, bijna voor niks dus !

 

Dit zijn een aantal kettingen van mijn collectie, en ook deze prijs zat tussen de 1 en 6 dollar.
Vooral de ketting met de steen & met de bloemetjes zijn echte favorieten.

 

1 van de tassen die ik op Ebay heb gekocht is deze, hij was een stuk kleiner dan dat ik dacht, maar uiteindelijk vind ik hem in dit formaat ook wel superleuk, de tas heeft me 13 dollar gekost.

Ik heb nog veeel meer leuke spulletjes van Ebay, maar dit waren toch echt wel een aantal van mijn favorieten van dit moment. De kwaliteit van de producten is niet misschien altijd even goed, maar als je naar de prijs kijkt, dan is dat ook logisch. Ik ben nog lang niet klaar met het shoppen via Ebay, en wil jullie in het vervolg regelmatig laten zien wat mijn nieuwste Ebay aankoopjes zijn !

Bestel jij wel eens spullen via Ebay ?

Liefs Naomi