The Maze Runner; Scorch Trials

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, het tweede deel van The Maze Runner was in de bioscoop te bewonderen. Ik ben samen met mijn vriend heen geweest en we hebben er een gezellige avond van gemaakt. Wil je weten wat ik van de film vond, lees dan snel verder.

Na een wat stroeve start in de bioscoop, waardoor de film zo’n 3 kwartier later begon dan behoorde, zaten we dan eindelijk te kijken naar de nieuwste film van The Maze Runner.
The Scorch Trials, zo heet het tweede deel, en ik moet je zeggen; hij was pretty amazing !!

De film was erg anders dan het eerste deel. Er zaten behoorlijk wat schrikmomentjes in en hij was een stuk spannender. Ik heb de gehele film op het puntje van mijn stoel gezeten, zo geïnteresseerd was ik !
Behalve dat de verhaallijn goed was, was het einde ook weer tof,  de film had net als het eerste deel een open eind met een cliffhanger. Hierdoor zijn we dus verplicht om het volgende deel ook te gaan bekijken als die uitkomt.
Een leuk pluspuntje; de jongens die in de film spelen zijn zeker geen straf om naar te kijken, pfoe wat heb ik genoten zeg. Ik vond Dylan O’Brien al leuk in Teenwolf, en in The Maze Runner is hij net zo geweldig.

Al met al heb ik erg genoten van de film en kijk ik erg uit naar het volgende deel.
Ik raad iedereen deze film aan, maar je moet wel eerst het eerste deel gezien hebben!

Liefs Naomi
Heb jij deze film al gezien ?