Vintage Kilo Sale Groningen

Het is zondagochtend, en nadat ik een aantal verrukkelijke afbakbroodjes op heb stap ik samen met mams in de auto. We gaan een dagje naar Groningen, en niet echt om uitgebreid te shoppen in alle winkeltjes daar, nee we gaan naar de der Aa-Kerk.. Hier vindt vandaag de tweede dag van de Vintage Kilo Sale plaats. Maar eerst pikken we mijn zusje nog even op want die wil ook graag mee.
Daar gaan we dan, met z’n drietjes een gezellig dagje weg. We wisten totaal niet wat we konden verwachten. Zou het druk zijn? Hoe groot zou het zijn? En het belangrijkste; Zou de kleding mooi zijn?

Onderweg werd al druk gekletst over wat we er van verwachten, en wat we daarna nog even gaan doen. Al snel waren we eruit, na de kilo sale zouden we nog snel even langs Søstrene Grene gaan, want ik wou al een tijdje een bezoekje brengen aan deze winkel, en daarna zouden we met de bus naar de Ikea, waar tevens de auto stond geparkeerd.

 

 

 

Ongeveer een uurtje later stonden we midden in een prachtige kerk, met overal rekken en tafels vol met kleding. We besloten om eerst maar eens een rondje te lopen, maar al gauw waren we erover uit dat zodra we iets leuks zagen we het meteen moesten pakken en we het later allemaal wel zouden uitzoeken. Alle leuke dingen zouden binnen no-time weg zijn. En zo eindigden we alle drie een dik uur later met een bomvolle tas. We hebben alle kledingstukken gepast, een gedeelte weer terug gehangen en ondertussen kwamen er ook steeds weer andere kledingstukken bij.
De bontjasjes !
Uiteindelijk heeft mijn zusje (links) deze jas meegenomen maar heb ik een zwarte gekozen.
Halverwege onze route door de kerk kwamen we een groot rek vol met bontjassen tegen, waar mijn zusje en ik uiteindelijk beide een mooie jas hebben uitgezocht en mee naar huis hebben genomen.
Na al het passen had ik 2 jurkjes gevonden die ik echt geweldig vond, en deze gingen dus ook mee naar huis. Mams had 1 jurkje gekocht en m’n zusje had 2 blouses en een tasje gevonden. Zo liepen we voldaan de kerk weer uit, onderweg naar de Søstrene Grene. Wat is de Søstrene Grene een gezellige winkel! Ik heb hier een zakje met heerlijke Chinese lentethee gekocht, snoepjes voor Halloween en 2 lolly’s met bosvruchtensmaak(?).  Nadat mams en zusjelief me bijna de winkel uit moesten sleuren hebben we de bus gepakt naar de Ikea. Het was mijn allereerste keer in de Ikea. Ja ik was er echt nog nooit geweest. Als eerst gingen we daar wat eten, en ik kon het niet laten om voor de gehaktballetjes te gaan. De gehaktballetjes vond ik trouwens niet echt bijzonder, maar de worteltaart die mams had was echt verrukkelijk. Hierna hebben we nog even rondgelopen en uiteindelijk heb ik 3 superschattige cactusjes gekocht. Toen we de Ikea uitkwamen waren we allemaal behoorlijk moe van de gezellige dag en zijn we terug naar huis gereden. Al met al was het een geslaagde dag vol met gezelligheid !
 Ben jij ooit naar een Vintage Kilo Sale geweest? en wat vind je van de bontjassentrend ?
 
Liefs Naomi