Wishlist Oktober

Het wordt steeds kouder buiten, en de herfst is weer begonnen. September was voornamelijk een natte maand, en daar vind ik niet zoveel aan, de herfst is er dan nog net niet. In Oktober begint de herfst pas echt, en ik kijk echt uit naar deze maand. Ik vind het heerlijk dat de blaadjes van de bomen vallen en bruin kleuren, dit ziet er altijd zo mooi uit ! Oktober is ook de perfecte maand om leuke diy’s te doen, want de projecten liggen letterlijk voor het oprapen. Toch vind ik het ook fijn om diep onder de dekens te kruipen met een lekkere warme kop thee en een leuke serie op te zetten.

Mijn wishlist voor Oktober bevat daarom ook dikke truien, zachte dekentjes en veel warme kleuren.

 

Het eerste item op mijn wishlist zijn warme sokken ! Deze grijze vind ik erg gaaf, helaas heb ik geen idee waar ze deze verkopen. Tips zijn welkom !
Het tweede item is een nieuwe herfst/winterjas. Ik draag nu al 2 jaar dezelfde jas, die ik trouwens nog steeds wel prachtig vind maar er zitten een aantal vlekken in die we er niet meer uitkrijgen 🙁
Ik vind de jas van de foto heel erg mooi, en ik denk dat ik dit jaar dan ook voor een jas in deze stijl ga.
Niet echt iets wat ik perse nodig ben voor de herfst, maar wel iets wat ik erg graag zou willen. De lp van The 1975. Dit is mijn favo band allertijden, o.a mogelijk gemaakt door Matty (slijm, slijm, slijm). En aangezien ik in het bezit ben van een platenspeler zou ik deze plaat erg graag willen hebben. (hun nieuwe album komt trouwens uit over 9 dagen omg !!!)
Zo’n leuk denim rokje kan natuurlijk niet ontbreken in mijn kledingkast deze herfst. Vroeger vond ik spijkerrokjes echt drie keer niks, maar dit model vind ik wel erg leuk. Ook de manier van combineren heeft mij overgehaald om toch de rokjes geweldig te gaan vinden.
Donkerrood is een van mijn favoriete kleurtjes, zo heb ik afgelopen week nog een prachtige nagellak en lippenstift in huis gehaald in deze kleur. Ik zocht eigenlijk een trui, maar toen ik dit blousje tegenkwam was ik toch wel verkocht.
Oh wauw, wat ben ik toch verliefd op deze laarzen, Ik wou al een hele poos mooie zwarte laarzen zonder een enorm hoge hak, en deze zijn echt perfect. Ze hebben een klein hakje en de lengte vind ik erg tof.
Een nieuwe broek kan nooit kwaad, ik heb gekozen voor deze leren versie omdat ik het wel eens tijd vond voor wat anders dan altijd maar die skinnyjeans.
Ik heb volgensmij al 2 of 3 jaar lang geen dure schoenen gekocht, volgensmij was mijn maximale bedrag 30 euro voor een paar schoenen. Ik heb nu dan ook wel 20 paar goedkope gympies in mijn kast staan, en sommigen zijn echt van hele goede kwaliteit. Zo loop ik nu al minstens een jaar op donkerrode neppe allstars van 13 euro en ze zitten als gegoten en lopen heerlijk. Toch wil ik nu toch wel weer wat duurdere schoenen, en deze leuke superstars staan al een hele poos op mijn lijstje.
Als laatste heb ik toch nog een mooie trui gevonden, niet in het donkerrood maar wel in het prachtige okergeel !
Ik denk dat ik nog even door moet sparen om al deze prachtige items te kunnen kopen, maar ik ga mijn best doen. Ik vind alle items stuk voor stuk supertof en zou ze het liefst allemaal meteen willen bestellen. Gelukkig wordt ik in November 18, wat betekent veel cadeautjes en veel geld waarmee ik hopelijk een aantal van deze leuke dingen kan kopen.
Wat vind jij van mijn wishlist ? 
 
Liefs, Naomi